Ondernemen 2.0

De ambitie van Bundel is om een hoger niveau van zaken doen te creëren. Een niveau waarbij bedrijven op een professionele en correcte wijze met elkaar samenwerken. Waarbij de risico’s tot een minimum beperkt blijven en de bedrijven op alle vlakken maximaal worden ondersteund. Ondernemen moet hierdoor nog leuker worden.

Onze filosofie is dat wanneer een bedrijf aan de voorzijde proactief wordt begeleid door gedreven specialisten, tijdig wordt ondersteund door investeerders die de markt kennen en in contact wordt gebracht met de juiste zakelijke relaties, het bedrijf succesvol zal groeien.

Sinds de oprichting van Bundel in 2011 stijgt het aantal bedrijfsleden. Onze leden zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, van vastgoed tot autobranche en van zakelijke dienstverlening tot hightech. Zij omarmen onze filosofie en onderscheiden zich in de markt. Door de toename van het aantal specialisten op de meest uiteenlopende terreinen worden zij structureel begeleid. De aantrek van nieuwe investeerders zorgt dan weer voor een stijging van het financieringskapitaal.

Bedrijvendokter

Wil jij zorgeloos ondernemen? Bedrijvendokter Niels Vanaken helpt je aan kennis, kapitaal en een groter netwerk. Wekelijks gaat de rasondernemer op de koffie bij interessante partijen, zoals de Rabobank en de Kamer van Koophandel. Hij verzamelt tips bij onder meer investeerders, juristen en andere succesvolle ondernemers. Zelf runt Niels reeds 10 jaar een eigen advocatenkantoor en is hij CEO van Bundel, dus ook van zijn kennis profiteer jij mee. Abonneer je op ons YouTube-kanaal, bekijk onze video’s en groei met je bedrijf! 

Linkedin