DE KRACHT VAN GOEDE CIJFERS

Een gezonde financiële basis is onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. Onderzoek toont aan dat de meeste succesvolle ondernemers alle geldstromen binnen hun bedrijf gedetailleerd op het netvlies hebben. Wat komt erin, wat gaat eruit? Onze ervaring leert dat ondernemingen in de praktijk erg gebaat zijn bij een proactieve ondersteuning op financieel en fiscaal vlak. Het goed op orde hebben van de cijfers zorgt voor rust binnen het bedrijf en biedt de ondernemer een meetbare houvast om de juiste beslissingen te nemen.

Een gezonde cashflow

Onze financiële en fiscale specialisten helpen jou als ondernemer in brede zin. Van het eenvoudig verwerken van de financiële administratie van je bedrijf, het doen van aangiftes en het opstellen van jaarrekeningen tot het verstrekken van diepgaand advies en het verstrekken van periodieke begrotingen en prognoses. Heb je hulp nodig bij je bedrijfsfinanciering of je strategische financiële planning ? Onze experts weten de weg. Heb je vragen over lonen en pensioenen? Dan zit je goed.

Ook ten aanzien van bedrijfsbelastingen en je contacten met de belastingdienst staan onze adviseurs je bij. Zij kunnen je adviseren over alle fiscale wijzigingen en voorzien je steeds van gedegen en betrouwbare input.

Een vertrouwde omgeving

Onze accountants en financiële en fiscale specialisten zijn allen vakkundig op hun terrein en hebben doorheen de jaren hun sporen meer dan verdiend. Zij zijn in staat om aan de voorzijde met de ondernemer mee te denken, zodat een juiste koers wordt gevaren. In Nederland en België kan Rechtsbundel putten uit een groeiend aantal experts op diverse terreinen. Hieronder tref je de contactpersonen van de organisaties waarmee Rechtsbundel samenwerkt.

null

Rob Gruijters

Sigma Financials
null

Sake Kingma

Jovijn Advies & Administratie
Heb je een vraag?