Van contract tot cash

Wanneer wij bedrijven analyseren valt ons op dat lang openstaande facturen nog steeds aan de orde van de dag zijn. De impact hiervan op de groei van de onderneming laat zich raden. Onderzoek toont aan dat veel ondernemers het moeilijk vinden om ‘achter hun geld aan te gaan’. Ook is te weinig bekend welke acties in een dergelijke situatie ondernomen kunnen worden. Hierdoor worden niet alle juridische mogelijkheden uitgeput. Vorderingen blijven openstaan en worden uiteindelijk maar afgeboekt. Dit hoeft niet zo te zijn.

Maximaal resultaat

Gelukkig kan jij als ondernemer voortaan beschikken over de kennis en expertise van onze incassospecialisten. Onze gedreven incasso-advocaten kunnen werkelijk alle juridische middelen inzetten. Van beslaglegging op de bankrekening of bedrijfsmiddelen van je debiteur tot het voeren van een gerechtelijke incassoprocedure via de rechtbank. Van een faillissementsaanvraag tot de ondersteuning bij het executietraject via de gerechtsdeurwaarder.

Vergis je echter niet. In het gros van de gevallen slagen onze specialisten erin om je vordering snel en zonder al te veel moeite te innen. Een goede communicatie met je debiteur, volharding en een professionele aanpak leiden ertoe dat je debiteur medewerking verleent. Het is zelfs geen uitzondering dat je debiteur na de betaling van je factuur ervoor kiest om ons in te schakelen. ‘Jullie aanpak werkt’ klinkt het dan. De ervaring leert dat onze incassospecialisten een slagingspercentage van ruim 85 procent kennen.

Belangrijke rollen in het incassotraject zijn weggelegd voor onze gerechtsdeurwaarder en ons recherchebureau. Door de nauwe samenwerking en korte lijnen komen alle verhaalsmogelijkheden ten aanzien van je debiteur boven tafel. Een strakke coördinatie, een grondig verhaalonderzoek en een goede timing leveren je bedrijf net die extra winst op.

Een kleine wereld

Openstaande vorderingen zijn bij onze incassospecialisten in goede handen. Rechtsbundel beschikt, ook steeds meer internationaal, over alle mogelijke incassotools om een positief resultaat te boeken en vormt hierdoor de ideale partner voor het bedrijfsleven. Hieronder tref je de contactpersonen van de organisaties waarmee Rechtsbundel samenwerkt.

null

Arthur Spaargaren

Batta c.s. Gerechtsdeurwaarders
null

Johan van Ras

Van Ras Gerechtsdeurwaarders
Heb je een vraag?