Hoe het recht je bedrijf succesvol maakt…

Wanneer wij ondernemers de vraag stellen of zij de belangrijkste aspecten binnen hun bedrijf juridisch goed geregeld hebben, krijgen wij vaak wisselende reacties. Graven wij dieper, dan blijkt vaak dat goede contracten ontbreken, personeelsdossiers niet op orde zijn en het intellectueel eigendom van de onderneming onvoldoende beschermd is. Het bedrijf en de ondernemer zelf zijn vaak te weinig ingedekt tegen aansprakelijkheidsrisico’s. Openstaande vorderingen blijven dan weer te lang op de plank liggen.

Laat niets aan het toeval over

Wat onze leden bijzonder waarderen, is dat onze juridisch specialisten niets aan het toeval overlaten. Onze advocaten en juristen zetten het recht zoveel mogelijk in aan de voorzijde van je onderneming, waardoor jij steeds kunt rekenen op een maximale bescherming. Weinig is ons vreemd.

Zo helpen wij jou met het opzetten van de juiste bedrijfsstructuur (bijv. BV, VOF of eenmanszaak) en voorzien we je bedrijf van uitmuntende contracten en algemene voorwaarden. Hierdoor onderneem jij vanuit een solide basis. Wij staan je onder meer juridisch bij ten aanzien van je personeelskwesties, bedrijfspand, wagenpark en financiering. Je intellectuele eigendom, ICT en privacy issues zijn bij ons in goede handen. In relatie tot de overheid zijn we je partner. Denk je aan de verkoop van je bedrijf of aan een overname? Zie je internationale kansen? Onze experts weten hier raad mee. Raak je verwikkeld in gerechtelijke procedures? Doordat je bedrijf optimaal is ingedekt, sta jij 2-0 voor.

In goede handen

Rechtsbundel beschikt over een team van meer dan 50 advocaten en juristen, zowel in Nederland als België. Zij hebben jarenlange ervaring op alle juridische terreinen. Hieronder tref je de contactpersonen van de organisaties waarmee Rechtsbundel samenwerkt.

null

Niels Vanaken

Open Legal advocaten
null

Edo Sweebe

Open Legal advocaten
null

Jeroen Smelt

Smart advocaten
null

Sarah Geebelen

Huisraad advocaten
null

Jan Dessers

Odigo advocaten
null

Roos van den Berkmortel

Open Legal advocaten
null

Charles Lückers

Lückers Bedrijfsadvocaten
null

Martijn de Schepper

Smart Advocaten
null

Stefan Verdonk

Verdonk Legal & Mediation
null

Dennis van den Broek

REEF geeft Raad
null

Ruud Keuken

Juridisch advies Keuken
null

Mario Struik

TRC advocaten
null

Gerk Oberman

Gerk Oberman advocatuur
Heb je een vraag?