De notaris, een onmisbare schakel

Met de rol van de notaris in ondernemersland is men niet altijd even bekend, zo leert de praktijk. Toch levert deze meer dan eens een cruciale bijdrage. Door een nauw samenspel met de juridisch en financieel specialist, kan de notaris meebouwen aan het fundament van de onderneming. Vanuit zijn kennis en expertise vormt hij een coördinerende spil tussen de ondernemer en de diverse deskundigen.

Korte lijnen

Door de inschakeling van onze notarissen ben jij als ondernemer voorzien van de juiste begeleiding op een aantal belangrijke terreinen. Niet enkel wordt je ondersteund bij de formele oprichting van je vennootschap, ook bij de verkoop van je bedrijf of een aandelenoverdracht komt onze notarieel specialist om de hoek kijken. Dienen de statuten van je bedrijf te worden gewijzigd? Wil je de rechtsvorm van de onderneming veranderen of dient je bedrijf te worden ontbonden? Ook dan ben je bij onze notaris aan het juiste adres.

Als ondernemer heb je meer dan eens te maken met vastgoed, waarbij je onder meer kunt denken aan je bedrijfs- en kantoorpanden. Bij de (ver)koop en overdracht staat onze notaris je bij.

Een onmisbare rol vervullen onze notarieel specialisten ten aanzien van je contracten en bedrijfsincasso’s. De korte lijnen met de notaris zorgen ervoor dat onze advocaten en incassospecialisten je contractueel gemaakte afspraken, de schuldbekentenissen van je debiteur en de getroffen betalingsregelingen met je debiteur van een formele stempel kunnen voorzien. Meermaals zijn wij op deze wijze erin geslaagd om voor onze leden enorme successen te boeken.

De beste strateeg

De hoogwaardige kennis en ervaring van onze notarissen heeft een positieve impact op tal van bedrijfsaspecten. Zowel in Nederland als in België kan Rechtsbundel zich bedienen van diverse notarieel specialisten, die zich proactief inzetten om bedrijven verder te laten groeien. Hieronder tref je de contactpersonen van de organisaties waarmee Rechtsbundel samenwerkt.

null

Maarten Segers

Schäfer Notarissen
Heb je een vraag?