Ken je medewerkers

Een goede band tussen de werkgever en zijn personeel is belangrijk. Ook de mate waarin medewerkers onderling met elkaar communiceren heeft een grote impact op het bedrijf. In de praktijk blijkt dat veel ondernemers nogal wat tijd investeren in hun medewerkers, die zij als het grootste kapitaal beschouwen. Uiteraard is dit positief. Anderzijds gaat hierdoor veel kostbare tijd verloren, hetgeen een behoorlijke impact heeft op het ondernemen zelf.

Van P&O tot verzuim

Op het vlak van personeel hebben de meeste ondernemers vaak veel vragen. Hoe zit het precies met de proeftijd? Wat neem ik op in de arbeidsovereenkomst? Welk salaris moet ik mijn medewerker bieden? Is een cao van toepassing? Wat moet ik doen bij ziekte van een medewerker? En als mijn medewerker niet goed functioneert?

Bij deze en andere vragen kunnen onze specialisten jou als ondernemer bijstaan. Wij verdiepen ons in je bedrijf  en staan je proactief bij met goed advies. We praten je bij over de veranderende wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat jij het beste uit je medewerkers haalt.

Externe afdeling personeelszaken

Zo kun je de experts van Rechtsbundel beschouwen. Zij hebben ruime kennis en ervaring  op alle terreinen die verband houden met je personeel. Hieronder tref je de contactpersonen van de organisaties waarmee Rechtsbundel samenwerkt.

null

Erik Bartholomeus

Dpo2
Heb je een vraag?