Vind de juiste subsidie

Onze ervaring is dat bij veel bedrijven niet bekend is of hun activiteiten voor subsidies in aanmerking komen. Veelal zijn ondernemers onvoldoende bekend met het subsidieaanbod en de wegen die zij hierin moeten bewandelen. Ook zien zij vaak – begrijpelijk – door de bomen het bos niet meer, dit als gevolg van de overvloedige regelgeving. Het is jammer dat ondernemers als gevolg hiervan subsidiemogelijkheden aan zich voorbij laten gaan, terwijl zij hier mogelijk recht op hebben. Van belang is dat zij worden ondersteund door de juiste partner die hen de weg wijst.

Een wereld van kansen

Voor jou als innovatief lid gaat Rechtsbundel samen met haar subsidiepartners actief op zoek naar mogelijke opties. Dit via de overheid, fondsen en andere wegen. Onze hoogwaardige specialisten kennen de te bewandelen routes en wijzen je de weg. Zij onderzoeken de bestaande financieringsmogelijkheden en verzorgen je subsidieaanvraag. Nadat zij je aanvraag via de juiste instantie hebben ingediend, staan ze je vervolgens bij in de soms complexe administratie die bij een subsidietraject komt kijken.

Desgewenst stelt Rechtsbundel haar derdengelden rekening ter beschikking om het betalingsverkeer binnen het subsidietraject zonder al te veel risico’s te laten verlopen. De derdengeldenrekening wordt beheerd door een onafhankelijke stichting.

Voor je op zoek

Doordat Rechtsbundel beschikt over ervaren subsidiespecialisten, kan zij haar leden ook op dit vlak ondersteunen. Of het nu gaat om provinciale, (inter)nationale of Europese subsidies; zijn er mogelijkheden, dan weten onze deskundigen deze zonder meer te vinden. Onderstaand tref je de contactpersonen van de organisaties waarmee Rechtsbundel samenwerkt.

null

Ron Coenen

TRIAS
null

Twan Bierens

W&B Consultants
Heb je een vraag?