Zeker van je zaak

Bedrijven dienen zich voldoende te beschermen tegen risico’s die dagelijks op hun pad komen. Risico’s kunnen optreden ten aanzien van het bedrijf en haar medewerkers, maar ook ten aanzien van de ondernemer zelf. Tijdens onze bedrijfsanalyses merken wij vaak dat hetzij de aanwezige risico’s onvoldoende zijn afgedekt, hetzij de lopende verzekeringen niet helemaal matchen met de aard van de activiteiten, hetzij sprake is van oververzekering.

Maatwerk

Een goede bescherming van jou als ondernemer, je medewerkers en je bedrijf vormt puur maatwerk. Dat begrijpen onze verzekeringsspecialisten als geen ander. Doordat Rechtsbundel samenwerkt met meerdere onafhankelijke intermediairs op dit vlak, zal steeds eerlijk en objectief worden nagegaan welke verzekeringen het best passen bij jouw situatie.

Is je bedrijf voldoende ingedekt tegen eventuele schades en aansprakelijkheden? Onze experts zoeken het voor je uit. In hoeverre dien je best een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? Wij geven je hierin het beste advies. Waaraan moeten je bedrijfsmiddelen- en gebouwenverzekering precies voldoen? Onze specialisten vertellen het je. Ook ten aanzien van ziekteverzuim bij je medewerkers kunnen zij je bijstaan.

Onze experts nemen vrijblijvend je huidige verzekeringspolissen en voorwaarden met je door en voorzien je van gedegen advies. Samen met jou gaan zij gedetailleerd na of voldoende dekking in iedere situatie wordt geboden. De kans is groot dat dit zowel een betere bescherming als een kostenreductie voor je bedrijf oplevert.

De juiste kennis

Rechtsbundel werkt enkel samen met door haar geselecteerde partners, die oog hebben voor de ondernemer en op het vlak van zakelijke verzekeringen hun sporen verdiend hebben. Zij weten waar ze het over hebben en zijn allen gespecialiseerd in deze materie. Hieronder tref je de contactpersonen van de organisaties waarmee Rechtsbundel samenwerkt.

null

Ton Verhoeckx

Schouten Zekerheid
null

Roel Janssen

Bart Janssen Assurantiën
null

Remko Verhagen

Actief Risicobeheer
Heb je een vraag?